‘Masclisme i clickbaiting, els perills de fer-ho tot per acumular visites’, el debat que organitza el Grup Barnils a la Catosfera

12/10/16 a les 7:18 pm

El Grup de Periodistes Ramon Barnils organitza aquest divendres, 14 d’octubre, el debat Masclisme i clickbaiting, els perills de fer-ho tot per acumular visites en el marc de la Catosfera. La taula rodona, que serà a l’auditori del Centre Cultural La Mercè de Girona, comptarà amb la participació de Karma Peiró, directora de Nació Digital, Gemma Aguilera, periodista d’El Món, Sílvia Barroso, subdirectora de l’ARA i Berta Flores, membre del col·lectiu Onsonlesdones. El debat estarà moderat pel periodista i soci del Grup Barnils, Enric Borràs. L’entrada a l’acte és lliure i gratuïta.

La Catosfera, el punt de trobada de la Internet catalana

La Catosfera és un cicle de debats en profunditat i xerrades inspiradores sobre les novetats tecnològiques i del món d’Internet, que ha esdevingut el punt de trobada anual dels sectors més emprenedors i actius de la Internet catalana.

Organitzada per Tirabol Produccions i l’Ajuntament de Girona, l’edició d’enguany porta per títol ‘La Internet de les persones’ i acollirà diferents debats entorn allò que està passant ara mateix a Internet i allò que pot succeir en el futur més immediat en diferents àmbits socials.

Les jornades de la Catosfera tindran lloc del 13 al 15 d’octubre a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè. Podeu consultar el programa complet aquí.

2016-10-12