Última oportunitat per participar al Premi Barnils de periodisme d’investigació

03/10/16 a les 10:03 pm

El proper 3 de novembre s’acaba el termini per participar a la nova edició del Premi Ramon Barnils de Periodisme d’Investigació, el guardó que el Grup de Periodistes Ramon Barnils ha recuperat per fomentar aquest tipus de periodisme. Els periodistes i els estudiants de periodisme que ho vulguin tenen un mes per presentar reportatges d’investigació que es valoraran en dues categories diferents.

D’una banda, hi ha un premi de 700 euros a obra publicada en format escrit, sonor o audiovisual que hagi estat difosa en algun mitjà dels Països Catalans els darrers 12 mesos. De l’altra, s’ofereix un guardó de 1.300 euros per a obres inèdites que es presentin en format escrit. El guanyador, a més, publicarà el reportatge al diari ARA. Les bases del premi completes es poden consultar al web del Premi: www.grupbarnils.cat/premibarnils

La primera edició del guardó va representar la recuperació i l’actualització del Premi Barnils que, amb el mateix nom, va donar el setmanari El Temps entre el 2001 i el 2008 als Premis Octubre de la ciutat de València. La segona edició del Premi és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, els supermercats BonPreu-Esclat, la DO Terra Alta, El Born Centre de Cultura i Memòria, el Col·legi de Periodistes i el diari ARA.

Barcelona, 3 d’octubre de 2016