El Grup Barnils-Ponent impulsa una enquesta per conèixer les pressions que reben els periodistes

12/01/16 a les 12:11 pm

El nucli vol fer una radiografia de l’estat de la professió a la demarcació de Lleida

El nucli de Ponent del Grup de Periodistes Ramon Barnils ha elaborat, amb el suport del Col·legi de Periodistes de Lleida, una enquesta per a periodistes per conèixer quines limitacions i pressions s’han trobat a l’hora d’exercici la seva feina en territori lleidatà. L’enquesta és anònima i es pot respondre a l’enllaç www.grupbarnils.cat/enquesta-grup-barnils, que estarà disponible des d’avui dimarts, 12 de gener, fins a mitjans de febrer.

Les respostes dels professionals serviran per a fer una radiografia de l’estat de la professió a Ponent. El qüestionari està inspirat en el què, cada any, serveix a l’Associació de Premsa de Madrid (APM), en col·laboració amb Federación de Asociaciones de Periodistas de España, el Col·legi i el Sindicat de Periodistes de Catalunya, per elaborar l’Informe Anual de la Professió Periodística.

El Grup Barnils-Ponent anima tots els professionals periodistes – tant els que treballen en redaccions locals i comarcals com aquells que ho fan en mitjans nacionals- a respondre el qüestionari per donar a conèixer la desconeguda realitat de la professió periodística a la demarcació.

Lleida, 12 de gener de 2015

enquesta