Marçal Sintes obre el nou curs de tertúlies matinals del GPRB i Vilaweb

02/11/12 a les 1:45 pm

El periodista i director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Marçal Sintes, ha estat el primer convidats del nou curs de tertúlies matinals, que organitzen mensualment el diari digital Vilaweb i el Grup Barnils per als socis d’aquesta entitat i que han començat aquest dimecres 31 d’octubre.

En un ambient distés amb una desena de socis, Sintes ha explicat la seva experiència al capdavant del CCCB, càrrec que ocupa des del gener de 2012. Al llarg de l’hora i mitja que ha durat la tertúlia, Marçal Sintes també ha fet un repàs de la seva trajectòria en el món del periodisme a través dels diferents mitjans on ha treballat i del món de la docència, on encara conserva la plaça de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna- URL. La conversa també ha derivat cap a l’actualitat política i cap a la professió periodística en aquests moments convulsos.

La tertúlia matinal amb Marçal Sintes és la tretzena que celebren el GPRB i Vilaweb a la seu d’aquest diari digital. El format, que ja té dos cursos, ha permès als socis del Grup Barnils conèixer de primera mà les experiències de diversos professionals del món periodístic tals com: Isona Passola, Josep Carles Rius, Xevi Xirgo, Mònica Terribas, Jordi Barbeta, Saül Gordillo, Carles Capdevila, Joan Vall Clara, Joan Carles Peris, Gerard Guiu, Magí Camps i Ana Maria Bordas.