La salut mental als mitjans. Un taller del Grup Barnils i Obertament per a periodistes

24/01/17 a les 6:09 pm

El proper dijous 2 de febrer Obertament i el Grup Barnils han preparat una trobada per a periodistes per abordar com treballen els professionals de la comunicació les informacions que tenen a veure amb salut mental. El taller, d’una hora i mitja de durada, començarà a les 19.30h i es farà a la sala polivalent de l’Espai Jove La Fontana de Gràcia.

Com parlem de salut mental els periodistes? Com l’abordem als mitjans? Tenim prou recursos tractar-ho bé? Són algunes de les qüestions que es tractaran en aquest taller que és obert a socis del Grup Barnils però també a altres periodistes i estudiants de periodisme interessats en aquest tema. La secció és gratuïta i lliure fins a completar aforament. Només cal confirmar assistència aquí.

Per anar fent boca, podeu recuperar els dos informes que el Grup Barnils i Obertament van elaborar per monitoritzar quin van ser el tractament mediàtic de les qüestions relacionades amb la salut mental dels principals mitjans catalans durant el 2014 i 2015. Són la base de l’Observatori de mitjans i salut mental, un projecte impulsat per les dues entitats.