El Grup Barnils elegeix nova Junta, encapçalada per David Bassa

30/06/11 a les 8:50 am

El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha elegit la seva nova Junta Directiva a la 12a l’Assemblea General Ordinària de l’associació, celebrada aquest dimecres 29 de juny a Barcelona. El nou president del GPRB és David Bassa i Cabanas, que substitueix Joan Vila i Triadú, que havia ocupat el càrrec durant els últims dos anys. La nova Junta està formada per 13 persones, vuit de les quals continuen de l’anterior Junta i les altres cinc s’incorporen en aquest nou cicle.

La nova Junta del Grup Barnils s’ha marcat com a acció prioritària en els pròxims mesos 2011 mantenir l’activitat de Media.cat, el web d’anàlisi crítica dels mitjans, i buscar nous finançaments i noves sinergies per mantenir-la activa. Altres objectius del Grup per al mandat 2011-13 són rellançar la proposta de creació de la càtedra Ramon Barnils, col·laborar amb l’Editorial A Contra Vent per a l’edició d’un segon llibre d’articles de Ramon Barnils i, si és possible, d’una biografia completa.

La Junta també té la intenció de continuar amb l’emissió de comunicats sempre que calgui pronunciar-se sobre afers professionals i/o d’interès comunicatiu general i de mantenir activa la web grupbarnils.cat (renovada ara fa pocs mesos), amb la publicació dels principals documents que genera el GPRB.

La composició de la nova Junta és la següent:

President: David Bassa i Cabanas

Vicepresidenta:          Laia Altarriba i Piguillem

Secretària:                  Laia Soldevila i Roig

Tresorer:                     Joan Vila i Triadú

Vocals:                        Oriol Cortacans i Calvera

Rita Marzoa i Font

Enric Rimbau i Alfonso

Miquel Martín i Gamisans

Roger Palà i Balanyà

Eduard Voltas i Poll

Ferran Casas i Manresa

Miquel Andreu i Pons

Jordi Borda i Marsiñach

Attached Files: