El GPRB comparteix sopar amb Jordi Cuminal

10/02/11 a les 12:00 am

Aquest 2011, el Grup Barnils ha volgut recuperar les tertúlies en format sopar, que uneixen socis i personalitats rellevants del món comunicatiu en una conversa distesa tot sopant al voltant d’una taula. Pel primer sopar de l’any, que ha tingut lloc aquest dimecres 9 de febrer, hem volgut convidar el recent nou Director General de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Cuminal.

El sopar amb els socis del Grup Barnils ha estat un dels primers actes públics de Cuminal des que va ser nomenat pel càrrec. En una fluïda conversació on han participat una dotzena de socis, Cuminal ha parlat amb franquesa dels temes més candents als quals el nou govern convergent haurà de fer front. Cuminal ha volgut remarcar en tot moment que l’actual context exigeix austeritat i retallades, també en l’àmbit comunicatiu.

En una llarga conversa de més de dos hores, no s’ha quedat cap tema al tinter: hem parlat de la Corporació, de TV3, del futur de les ràdios, de la proliferació de mitjans digitals i la reconversió dels de proximitat. Entre plat i plat Cuminal també ha parlat del panorama actual de la premsa en català al nostre país i del paper dels grans grup mediàtics.

Aquí podeu trobar l’apunt que el president del Grup, Joan Vila, fa sobre el sopar al seu bloc.