Recordem Montserrat Roig a les xarxes socials

07/11/11 a les 12:28 pm

Aquest dijous, 10 de novembre, farà dues dècades de la mort de l’escriptora i periodista Montserrat Roig. (Barcelona, 1941). Més enllà de la seva coneguda producció novel·lística i narrativa, Roig també va destacar per les seves publicacions periodístiques, entre les quals destaquen Els catalans als camps nazis. (1977) o  L’agulla daurada. (1985) sobre el setge de Leningrad a la Segona Guerra Mundial, i sense oblidar tots els articles que Roig va escriure a la premsa, molts dels quals queden recollits en aquests dos llibres: Diari d’uns anys (1975-1981) (2011) i Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert 1990-1991 (1992).

Des del Grup Barnils, creiem que cal reivindicar el periodisme i la figura de Montserrat Roig i per això ens volem unir a l’homenatge que la catosfera li prepara per aquest dijous.

Us animem a visitar l’event a facebook, a publicar als vostres blocs escrits en record a l’escriptora i a recordar-la a twitter a través dels hashtags #20aniversariMRoig i #MontserratRoig. D’altra banda, si voleu estar al cas dels homenatges que se li fan arreu i dels articles que parlen d’ella els anireu trobant en aquesta pàgina de facebook.

Nosaltres hi participarem, us hi animeu?