La gestió de la identitat digital professional a ’10 en comunicació’

21/02/11 a les 12:01 am

El proper dimecres 23 de febrer arriba una nova secció de les jornades de ’10 en comunicació’. Amb el títol ‘La gestió de la identitat digital professional’, la sessió detallarà les tècniques disponibles i la metodologia adequada per assolir una bona gestió d’aquesta identitat i mostrarà alguns casos de bona gestió.

La secció constarà d’una ponència feta per Neus Arqués, que anirà acompanyada d’una taula rodona amb els periodistes Karma Peiró, Saül Gordillo i Oriol Lladó. La xerrada tindrà lloc a les 19h al Col·legi de Periodistes i requereix inscripció prèvia per assitir-hi.

Amb aquesta secció, les segones jornades de ’10 en comunicació’ organitzades per la Fundació ESCACC arriben al seu equador. Des del passat mes d’octubre i fins al proper juliol, deu 10 sessions de treball pretenen formar a professionals de la comunicació que volen estar al dia de les darreres novetats i tendències.Enguany, les xerrades tenen com a eix vertebrador l’impacte de la tecnologia en l’exercici periodístic. Més informació a: www.10encomunicacio.cat