L’Anuari Mèdia.cat aconsegueix la meitat del seu finançament en només 24 hores

23/01/13 a les 1:14 am

– NOTA DE PREMSA-

Més de 150 micromecenes han invertit ja en el projecte del Grup Barnils per treure a la llum els silencis mediàtics

Mèdia.cat, l’observatori crític dels mitjans impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils, ha aconseguit en només 24 hores més de 3.500€ a partir d’aportacionsde micromecenatge per finançar el seu Anuari. La xifra equival al 50% del pressupost total del projecte, que és de 7000€. El Grup Barnils té encara 39 dies per recaptar la totalitat d’aquesta xifra a partir de petites aportacions a Verkami. La iniciativa ha rebut fins al moment el suport de més de 150 persones.

L’Anuari Mèdia.cat, que veurà la llum el proper mes de maig, té com a objectiu realtizar quinze reportatges sobre els temes més silenciats pels mitjans de comunicació. El projecte és enguany més ambiciós i també inclou una web integrada a Mèdia.cat, més distribució a llibreries, presentacions de l’Anuari a Barcelona, València i Palma i continguts audiovisuals. El periodista Sergi Picazo, que coordina l’Anuari amb Roger Palà, ha agraït en nom de Mèdia.cat les aportacions rebudes a través d’un post al bloc del projecte.

L’Anuari Mèdia.cat és una iniciativa de l’Observatori crític dels mitjans, impulsat pel Grup Barnils i la Fundació Escacc. En l’edició d’enguany, l’Anuari compta amb la col·laboració del màster La Comunicació dels Conflictes internacionalsArmats i dels Socials de la UAB i també de les universitats de València, Vic i Pompeu Fabra. Tothom qui ho vulgui té temps per invertir en el projecte fins a principis de març, quan es tancarà el procés de microfinançament.

FEM POSSIBLE L’ANUARI MÈDIA.CAT 2013!