[COMUNICAT] El Grup Barnils condemna la intervenció als mitjans públics catalans anunciada amb l’aplicació de l’article 155

22/10/17 a les 8:18 am

El Grup de Periodistes Ramon Barnils condemna rotundament la intervenció als mitjans públics catalans anunciada amb l’aplicació de l’article 155

Des del Grup de Periodistes Ramon Barnils condemnem amb contundència i rotunditat la voluntat del govern espanyol – amb el suport de PSOE i Ciutadans – d’intervenir Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i l’Agència Catalana de Notícies.

La intervenció dels mitjans públics del nostre país, que el govern espanyol vol dur a terme amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, és un atac sense precedents a les llibertats d’expressió i d’informació, pilars fonamentals del sistema democràtic.

Així mateix, volem mostrar tot el nostre suport als treballadors i treballadores de TV3, Catalunya Ràdio i l’ACN. Gràcies al seu compromís i a la seva professionalitat, els mitjans públics han contribuït decisivament a la cohesió social del nostre país.

Des del Grup Barnils contribuirem a una defensa activa dels mitjans públics catalans i seguirem amatents per documentar i denunciar els atacs a les llibertats d’expressió i informació.