El Grup de Periodistes Ramon Barnils presenta un nou nucli a Osona

14/12/12 a les 9:32 am

L’acte de presentació comptarà amb la participació d’Albano Dante Fachin i Marta Sibina, editors de la revista ‘Cafè amb Llet’

El Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) presentarà, aquest dilluns 17 de desembre,  el seu nucli d’Osona. Ho farà en un acte que comptarà amb la participació del president del grup, David Bassa, i també amb la dels periodistes Albano Dante Fachin i Marta Sibina, editors de la revista ‘Cafè amb llet’. La presentació es farà a les 9 del vespre a la seu del Col·legi d’Arquitectes a Vic, a la plaça del Bisbe Oliba, 2.

L’acte, presentat pels membres del GPRB del nucli d’Osona, ha convidat a Bassa per explicar la trajectòria i els objectius pels quals treballa el Grup Barnils en l’àmbit de la professió periodística. Per la seva banda, Albano Dante i Marta Sibina, que en els últims mesos han publicat diverses informacions sobre irregularitats en la sanitat pública catalana, parlaran de la seva experiència al capdavant de ‘Cafè amb Llet’ i com les seves informacions han transcendit molt més enllà del seu àmbit d’aparició habitual.

El Grup de Periodistes Ramon Barnils es va començar a gestar fa més de deu anys amb la intenció de crear un punt de trobada per als periodistes que compartien una mateixa idea de periodisme rigorós, crític, fet i pensat des dels Països Catalans. El col·lectiu es va constituir formalment poc després de la mort de Ramon Barnils, periodista del qual van agafar el nom en considerar-lo referència d’autoexigència professional i de coherència ideològica. Actualment el Grup treballa per la difusió i la defensa d’un periodisme rigorós i un espai comunicatiu propi. El nucli d’Osona és el primer que és constitueix com a tal dins del GPRB, tot i que ja se n’estan gestant altres a diverses zones del territori.

NdP_GPRB Osona

Attached Files: