El Grup Barnils denuncia les amenaces de l’extrema dreta a Jordi Borràs

12/10/15 a les 5:53 pm

El Grup de Periodistes Ramon Barnils rebutja i denuncia públicament les amenaces d’agressió del vicepresident de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, al fotoperiodista i membre de l’entitat, Jordi Borràs.

El dirigent del partit ultradretà ha demanat avui als assistents de l’acte pel 12 d’octubre a Montjuïc que agredissin al fotoperiodista si el veien. Una societat democràtica no pot permetre que amenaces d’ultres a periodistes com aquesta quedin impunes. De fet, aquesta no és la primera vegada que Jordi Borràs és objecte d’insults i amenaces. L’any passat, en aquesta mateixa data, el GPRB ja va denunciar les coaccions que va rebre el fotoperiodista en exercici de la seva professió.

Des del Grup Barnils rebutgem, una vegada més, qualsevol intent de coaccionar l’exercici professional fent ús de la violència, ja sigui per mitjà de la força com per amenaces i intimidacions.

El GPRB se solidaritza amb Jordi Borràs i la seva tasca i l’anima a denunciar Pedro Chaparro, per al qual l’entitat li ofereix tot el seu suport. Així mateix, demanem a la Fiscalia especial de delictes d’odi i discriminació que actuï d’ofici contra aquest tipus d’amenaces que massa vegades queden impunes.

Barcelona, 12 d’octubre de 2015

Comunicat amenaces Jordi Borràs

jborras